17 Haziran 2015 Çarşamba

Blog Yazmanın İncelikleri


Blog yazmak sanılanın aksine çok da kolay bir şey değil. Çünkü blog yazarı olmanın, içeriklerinize hit sağlamanın ve faydalı olmanın bir çok zorluğu var. Blog yazarı olmanın bana göre incelikleri deyebileceğim özelliklerini aşağıya sıralıyorum. Faydalı olacağı ümidiyle.

1) Bloglarınızında ki tüm metinler Size ait olsun. Bundan kastım kopyala yapıştır tekniğini burada kullanmayın. sakın bunu da googla amcamız ve diğer arama motorları anlamaz diyede düşünmeyin.

2) Bloglarınız da yorum bölümü mutlaka bulunsun, böylece sitenize giren bloğunuza yorumda bulunan insanları tekrar tekrar bloğunuza çekmiş olacaksınız.

3) Eleştirlerin ve diğer insanların sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyin. Yazılarınızın büyük okuyucu kitlelerine ulaşması arama motorları tarafından taranması ve bu işin sizin için kazanca dönüşmesi biraz sabır gerektirecektir unutmayın.

4) Yazılarınızda kullandığınız resim, video gibi metaryallere isim verin ve ilgisiz şeyler kullanmayın.

5) Bloglarınızı tanıtabilmek, hit alabilemek, içeriklerinize okuyucu bulabilmek ve tabiki sonuçta bu işten kazanç sağlamak için mutlaka sosyal ağları kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder